Als hetero de sexbioscoop binnen maar

Op een regenachtige dag besloot ik eens een seksbioscoop te bezoeken. Ik had echt geen idee wat ik kon verwachten. Daar aangekomen werd ik verwelkomd door een vriendelijke dame die er erg aantrekkelijk uitzag; ik dacht bij mezelf: “Mmm, dat is een lekker begin.” Ik betaalde en ging naar binnen. Het was er vrij donker, en mijn ogen moesten nog even wennen. Ik zag verschillende zaaltjes, zowel voor hetero’s als voor gayliefhebbers, en ook verschillende privécabines en uiteraard ook gloryholes. Ik wandelde wat rond en zag dat er enkel mannen aanwezig waren. Ik zette me in een heterozaaltje waar op het scherm een aantrekkelijke vrouw een grote penis aan het pijpen was. Ik dacht bij mezelf: “Mmm, dat wil ik ook wel vandaag.” Ik stond op en ging naar een volgende zaal waar een gayfilm draaide, en zag dat een niet onknappe man mij volgde. Ik bleef stilstaan en de man kwam dichterbij en streelde over mijn billen. “Mmm, lekker kontje,” zei hij.

Ik draaide me om en zei dat ik eigenlijk hetero was, maar dat ik het wel lekker vond hoe hij mij zo streelde. Hij vroeg of ik meer wilde en stelde voor om een privécabine in te gaan. Ik twijfelde eerst, maar stemde toch toe. De deur ging op slot, en hij begon mij te strelen. Tot mijn verbazing voelde ik mijn penis groeien in mijn broek. Hij zag dat en zei: “Je vindt het precies lekker.” We begonnen te kussen, en dat maakte mij nog geiler. Plotseling werd hij een beetje stouter en zei: “Je bent mijn sletje nu, en je gaat doen wat ik zeg.” Ik twijfelde, maar kreeg geen kans om iets anders te doen. Hij zei: “Op je knieën en maak mijn broek los, slet.” Ik deed wat hij vroeg en plots kwam daar een penis van 21 cm tevoorschijn. Ik moest even slikken en hij zei: “Zuigen, slet.” Ik nam voor het eerst een echte penis in mijn mond. Mmm, wat was dat lekker. Hij pakte plots mijn hoofd vast en begon mijn keel te neuken. “Helemaal erin, slet,” zei hij. Ik moest bijna kokhalzen, maar nam hem helemaal in mijn mond. “Broek uit, sletje. Ik wil je kontje,” zei hij. Ik deed wat hij vroeg en ging al pijpend op mijn knieën zitten en voelde ineens een vinger mijn slettenkutje binnengaan. Mmm, wat voelde dit heerlijk, en dat liet ik ook merken.

Toen stak hij zijn tweede vinger erbij en gaf mij een prostaatmassage. “Nu ga ik je neuken, slet,” en dat deed hij ook. De deur ging open; iedereen moest zien hoe hij mij gebruikte als zijn hoer. Er stond een paar mannen te , en hij zei: “Kom binnen en geniet van deze slet.” Ik pijpte elke man helemaal klaar. Mijn slettenbekje zat vol met zaad, en plotseling voelde ik mijn meester zijn penis dikker worden en spoot hij mijn kontje helemaal vol. Hij zei: “Nu proper likken, slet,” en ik zoog hem helemaal leeg terwijl een andere man mij neukte. Toen iedereen klaar was, zei mijn meester: “Volgende week kom je terug, maar dan verkleed als vrouw, en dan laat ik je gebruiken als hoer.” Dit was zo lekker dat ik zalig genietend weer naar huis ging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *