Annie laat zich scheren

Jan kwam gisterenavond bij mij langs en had zijn vriend Kees meegenomen. Bram was niet thuis. “Waar is hij?” vroeg Jan. “Naar zijn club,” zei ik. “En wanneer komt hij thuis?” vroeg hij. “Tegen twaalf uur,” antwoordde ik. “Dan hebben wij mooi de tijd,” zei Kees, en ik dacht dat die twee mij zouden neuken, maar het liep anders.

“Kom maar mee naar boven,” zei Jan, wat ik deed. Hij haalde een stoel uit de slaapkamer en zette die in de badkamer voor de spiegel. “Ga daar maar eens op zitten,” zei hij, en dat deed ik. Kees ging even weg om terug te komen met enkele riemen. Ik zag in de spiegel dat hij de riemen had meegebracht. Jan pakte mijn armen en legde die op de armleuningen van de stoel, waarna Kees er een riem omheen deed en deze vastmaakte. Mijn andere arm kreeg dezelfde behandeling; ik kon geen kant op.

“Nu bukken,” zei Jan en drukte mijn hoofd omlaag. Even later hoorde ik mijn ladyshave brommen en voelde ik de kriebels in mijn nek. Ik zag een lange haarlok vallen. Ik werd geschoren en er vielen meer haarlokken. “Wat doe je?” riep ik naar Jan. “Wij willen je kaal zien, want de komende week wordt het toch warm en heb je geen beharing nodig.” “Maar dat wil ik niet,” zei ik. “Daar hebben wij geen boodschap aan,” zei Kees. “Jan wil een kale neet, dus gaat alles eraf.” Ik had niets te vertellen.

Toen mijn hoofd kaal was, mocht ik weer rechtop gaan zitten en toen werden mijn armen omhoog getrokken; mijn oksels werden ook kaal geschoren. Tot slot werd mijn hoofd glad geschoren met een scheermes van Bram dat Jan op de wastafel zag staan. Hij deed ook nog wat scheerschuim op mijn wenkbrauwen en ging er met het mes overheen; ik had geen wenkbrauwen meer. Ik was helemaal kaal, want mijn schaamhaar ging er natuurlijk ook af. Hierna namen ze mij te pakken en werd ik flink genaaid. Toen moest ik op mijn buik gaan liggen, en werden mijn billen opengetrokken en tot slot werd mijn bilnaad geschoren.

Ik was helemaal kaal en het gekke was, ik vond het ook nog geil. “Je krijgt wel een zomerhoedje,” zei Jan, “zodat je hoofdhuid niet verbrandt wanneer wij naar gaan.” Bram keek wel raar op toen hij thuis kwam. “Ik begrijp je niet,” zei hij tegen Jan. “Toen jij kennis met ons maakte, vond je het geil dat Annie lang haar had, want je zei: ‘mijn teef thuis heeft korte krulletjes’, en nu moest alles eraf. Ja, het zal wel weer groeien in het jaar en dan heeft ze weer lange lokken, maar haar kut blijft kaal, daar zorg ik zelf voor. Kom, wij gaan haar hoofd voorzien van ons vet,” zei hij tegen Bram en ik moest in een stoel zitten of bijna liggen en mijn hoofd omlaag doen en de mannen begonnen te rukken en velden hun zaad spatten op mijn hoofd wat er flink overheen gesmeerd werd. Nu in de douche,” zei Jan en wij gingen weer naar boven en ik moest in de douchebak gaan zitten en nu afspoelen met onze zeik,” zei hij en daar stonden de mannen te pissen en werd hun zaad eraf gepist, ik moest mijn mond openen en daar pisten ze ook wat in en ik moest doorslikken wat ik deed en zo was ik een speelbal van de mannen en ik genoot er zelf ook van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *